Samenwerking Bewegen Werkt B.V. | Teamkleding bedrukken | RS-Sportswear

Samenwerking met Bewegen Werkt B.V. voor bedrukte Teamkleding

Sinds de opening van RS-Sportswear hebben wij met trots voor diverse klanten mooie teamkleding mogen bedrukken . Een van onze recente projecten waar we erg enthousiast van worden is: Bewegen Werkt.

Bewegen Werkt B.V. is een organisatie die de gezondheid van mensen en organisaties bevordert. Dit doen zij met een resultaatgerichte aanpak gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Denk hierbij aan een beweegprogramma voor uitkeringsgerechtigden of een Preventief Medisch Onderzoek voor werkgevers.

In overleg hebben wij eerst vrijblijvend een aantal pasmodellen toegestuurd, van zowel bedrukte- als geborduurde sportkleding.  Na overeenstemming hebben wij de originele exemplaren geleverd.

Grote levering verschillende Craft teamkleding

Voor Bewegen Werkt hebben wij in totaal meer dan 250 complete kledingstukken mogen leveren voor de gehele organisatie, waaronder Craft polo’s, Craft trainingsjacks, Craft vesten en Craft trainingsbroeken. Kortom, een mooie samenwerking waar we erg trots op zijn!

Graag uw eigen teamkleding bedrukken?


Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen beteken? Bij ons is het mogelijk om verschillende soorten teamkleding te bedrukken van een eenvoudig logo tot een compleet ontwerp, wij horen graag uw specifieke wensen. U kunt zelf de kleding aanleveren of deze via ons bestellen in de shop of door ons, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte te sturen.

Dé reactie van Bewegen Werkt over onze samenwerking

Met de komst van de nieuwe huisstijl en identiteit van Bewegen Werkt waren wij op zoek naar nieuwe bedrijf/teamkleding. Bij Bewegen Werkt staat de kracht van bewegen en een gezonde leefstijl centraal en dit maakt dat wij hoge eisen stellen op het gebied van kwaliteit, draagcomfort en uitstraling.

Tijdens dit proces hebben we veel af kunnen stemmen en konden we met al onze vragen bij RS-sportswear terecht. RS-sportswear gaat servicegericht te werk en weet door middel van snelle informatievoorziening, communicatie én snelle levering onze wensen en eisen te realiseren. Door deze prettige samenwerking hadden wij binnen no-time de bedrijfskleding zoals wij het voor oog hadden!

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *