Winkelmand

Betaalmogelijkheden

1. iDEAL

Met iDeal kun je op een vertrouwde, veilige en eenvoudige manier online aankopen afrekenen. Je rekent af via een beveiligde Internet betaalomgeving, dit kunt u zien aan het slot bovenin de adresbalk. Onder meer de volgende banken werken met iDeal:

Wanneer je bij stap 3 in het bestelproces bent gearriveerd, klik je op de iDEAL-betaalknop en selecteert je de desbetreffende bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank, waar de betaalopdracht al is klaargezet. Na het invullen van een aantal gegevens kun je het bedrag overmaken. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en RS-sportswear krijgt een seintje dat de bestelling is betaald. Vervolgens gaan we, afhankelijk van onze voorraden, over tot verzending van de bestelling.

2. Losse overschrijving

Wanneer om de een of andere reden de betaling via bovenstaande methoden niet lukt, kun je altijd nog het bedrag overmaken met een reguliere overschrijving. Vermeld dan wel je ordernummer! Ben je je ordernummer kwijt, dan kun je dit terugvinden als je bent ingelogd op je account, onder ‘bestellingen”. Ook ontvang je een e-mailbevestiging waarin alle gegevens van de door jou geplaatste order zijn opgenomen. Ons IBAN bankrekeningnummer is NL71 KNAB 0413 3078 67

3. PayPal

Je betaalt je bestelling via Pay-Pal. Let op Pay Pal betalingen duren in het algemeen langer. Je bestelling gaat pas weg wanneer de betaling bevestigd is. Mocht PayPal niet functioneren dan kunt u altijd met uw creditcard betalen.

4. Op rekening (Verenigingen, scholen en bedrijven)

Deze betaalmethode is enkel voor bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen. Dit is alleen mogelijk op aanvraag per mail en hierna zullen alle ingevulde gegevens worden door ons op diverse manieren getoetst.

5. Sofort Banking

De klant selecteert zijn land en de bank waarmee de betaling wil verrichten. Klant bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Hij meldt zich aan met zijn gegevens voor internetbankieren. Klant bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer. Klant ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van je webshop.

6. Bancontact

Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).
De eerste fase verloopt  zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten).
In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.