Winkelmand

Over ons

Over ons 

Bij RS-sportswear vinden we het belangrijk dat onze klanten de juiste keuze maken wanneer ze op zoek zijn naar sportkleding of teamkleding met of zonder bedrukking. Wij zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen een juiste sportoutfit is en wij streven ernaar samen met de klant tot de juiste oplossing te komen ook bij speciale aanvragen. Heeft u een aanvraag met een speciaal logo of wilt u graag kleding passen op locatie? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden want wij kunnen heel veel op het gebied van bedrukken en kleding passen op locatie is geen probleem.

Bij RS-sportswear hebben we ook goed duidelijk wat we willen bereiken. Wij willen graag alle sporters binnen Nederland en België voorzien van de juiste sportkleding. Het maakt niet uit welke sport je beoefent, RS-sportswear heeft voor elke sport de juiste sportkleding. We streven er daarom ook naar om iedereen de juiste outfit aan te leveren met of zonder bedrukking.Dit willen we bereiken door naast kwalitatieve producten ook deskundig advies te geven en onze afspraken na te komen.

Daarom staan wij dagelijks klaar om uw vragen te beantwoorden of u van advies te voorzien! Wanneer u een bestelling plaatst wilt u natuurlijk zo snel mogelijk het veld op of de sportschool in! Daarom zorgen wij voor een snelle levering, zodat u zo snel mogelijk plezier kan beleven van uw nieuwe producten.

Waarom RS-sportswear?

RS-sportswear is uw partner wanneer u op zoek bent naar het perfecte sportoutfit. Met ons uitgebreide assortiment kunt u voor al uw sporten een perfecte sportoutfit samenstellen. Daarnaast staan wij erop al uw vragen direct te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. RS-sportswear staat garant voor:

  • Vakkundigheid
  • Optimale service
  • Kwaliteit van bedrukking
  • Snelle levertijden

Dit is waar we voor staan! Wij zijn bereikbaar op: 085 047  55 35 (lokaal tarief) of per mail info@rs-sportswear.com.

Wij beantwoorden graag al uw vragen!