Hardloopshirts bedrukken

Hardloopshirts bedrukken

Bent u op zoek naar goedkope, kwaliteitsvolle en functionele hardloopkleding voor heren of dames die bovendien razendsnel geleverd kan worden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dergelijke hardloopkleding is ideaal voor sportclubs of bij de organisatie van een sportevenement zoals een hardloopwedstrijd of een marathon. Het spreekt voor zich dat u de vrije hand hebt op wat er exact op de hardloopshirts gedrukt wordt. Dat kan een logo zijn, de rugnummers van de lopers of zelfs de namen van de ingeschreven sporters. Hardloopshirts bedrukken doet u bij RS-sportswear.

Functional running shirts voor een professionele indruk

Hardloopshirts bedrukken is een goed idee voor zowel de organisatoren van een sportevenement als voor hardloopgroepen. Als club, vereniging of groep vrienden is het wel zo handig om ook aan te geven dat jullie bij elkaar horen. Bedrukte hardloopshirts zijn daar een visueel middel voor en bovendien goed promotiemateriaal om nieuwe leden en/of deelnemers aan te trekken. Extra handig is dat de hardloopshirts zelfs nog verder gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kunt u ervoor kiezen om een standaardmodel te ontwerpen en enkele kleine variaties aan te brengen voor bepaalde mijlpalen zoals aantal kilometer gelopen of aantal wedstrijden meegedaan.

[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Goedkope hardloopshirts

Hardlopers doen graag mee aan wedstrijden en hebben ook graag een aandenken aan de wedstrijden waaraan ze deel hebben genomen. Bedrukte hardloopshirts zijn dan bijvoorbeeld ook een geknipt relatiegeschenk bij inschrijving van hardloopwedstrijd. U plaatst de naam, de datum en de nodige contactgegevens op het shirt en zo maakt u niet alleen reclame voor de volgende editie, maar hebt u bovendien ook een extra reden gegeven om toch maar in te schrijven. Een leuke extra die u als organisator helemaal niet veel hoeft te kosten. Zeker bij lange afstanden zoals een marathon is dit een gewoonlijke praktijk en staat het professioneel om dergelijke shirts te voorzien.

Hardloopshirts bedrukken van een hoge kwaliteit

Bij Rs-sportswear werken wij niet alleen aan zeer scherpe prijzen, maar bovendien ook aan een hoge kwaliteit. Het spreekt voor zich dat u voor uw club of evenement enkel en alleen tevreden kunt zijn met de beste materialen en de hoogste kwaliteit.
Om die reden zorgen wij ervoor dat u op voorhand een drukproef in handen krijgt waarna nog aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Onze garantie? Het bedrukken start pas bij 100% tevredenheid zodat u nooit voor nare verrassingen komt te staan.
De klant is koning
Hardloopshirts laten bedrukken? Dan is het wel zo fijn om te weten dat u de nodige keuzevrijheid hebt. Wij bieden shirts op maat gemaakt voor vrouwen, mannen, kinderen en zelfs unisex-modellen aan. Daarbij kiest u de kleur, het merk en het ontwerp voor een zeer scherpe prijs. Logischerwijze wacht u liefst ook niet te lang op uw bestelling. Om die reden hebt u uw bestelling al binnen de de 4 dagen bedrukt aan huis! Nog vragen of bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag vrijblijvend een offerte op of neem contact op voor de diverse ontwerpmogelijkheden. We helpen u graag verder!

[/su_spoiler]

Show Filters

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten