Sportshirts bedrukken

Sportshirts bedrukken voor elke gelegenheid

Sporten is gezond, leuk en een uitstekende manier om groepsgevoel te kweken als club, bedrijf of vereniging. Om de beste prestaties te leveren tijdens het sporten is kwaliteitsvolle sportkleding onontbeerlijk. Als club, bedrijf of vereniging spreekt het voor zich dat u daarenboven ook inzet op herkenbaarheid. Sportshirts bedrukken voor groepen met logo, met de bedrijfsnaam of een eigen tekst toont niet alleen professioneel, maar is ook goede reclame en versterkt bovendien de sociale cohesie.

Goedkope shirts bedrukken

Sportshirts bedrukken kan in alle mogelijke maten, kleuren en met elke mogelijke boodschap. Deze multifunctionele shirts zijn bovendien geschikt voor zo goed als elk sportevenement. Exemplaren met lange mouwen, korte mouwen, een specifieke fit en ga zo nog maar even door: u bent de baas.
Zo kunt u zowel voor mannen als voor vrouwen voor een andere fit opteren en diverse kleurencombinaties naar keuze ontwerpen. Ideaal dus als u wilt shirts bedrukken voor uw team tijdens eender welk evenement.

[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Sportshirts bedrukken voor bedrijven

Een typische reden om shirts goedkoop te laten bedrukken is natuurlijk een bedrijfsevenement of sportmanifestatie waarmee u met uw collega’s aan deelneemt. Shirts voor bedrijfsevenementen hoeven absoluut niet duur te zijn en zorgen voor behoorlijk wat extra exposure. Ook grote sportmanifestaties zoals bijvoorbeeld loopwedstrijden hebben vaak een apart klassement voor bedrijven. Een dergelijk sportevenement meelopen met de collega’s in een gepaste outfit met slogan, logo en contactgegevens is schitterende reclame. Promotie waardoor men niet alleen zin krijgt om uw onderneming te contacteren, maar ook voor uw bedrijf als werkgever.

Sportshirts bedrukken scholen/sportscholen

Ook in de schoolcontext is het een leuk en goed idee om sportshirts te bedrukken. Zo organiseren spotscholen vaak sportdagen of sportweken. Aangepaste shirts voor sportdagen of specifieke sportshirts sportweken zijn een leuk aandenken en een extra reden om toch de stap te zetten mee te doen. Daar hoeft uw school zelfs geen sportschool voor te zijn. Ook middelbare scholen en basisscholen houden geregeld onderlinge competities of wedstrijden. Sportshirts middelbare scholen en shirts voor basisscholen geven in één oogopslag weer waar uw leerlingen vandaan komen en dat uw school het meent.
Eenvoudig een eigen ontwerp kiezen
Een groot probleem bij het bestellen van sportshirts en het laten bedrukken is de gevreesde minimale bestelhoeveelheid. Die ligt vaak behoorlijk groot en maakt het financieel al heel wat minder interessant voor kleinere bedrijven en scholen. U hoeft zich echter geen zorgen te maken: wij hanteren geen minimale bestelhoeveelheid zodat u vlot en goedkoop aangepaste en vooral unieke sportshirts kunt laten bedrukken. Shirts die u bovendien in een paar simpele stappen zelf ontwerpt. U selecteert de fit en de gewenste maten, voegt de tekst in of kiest voor het uploaden van een afbeelding. Deze afbeeldingen kunnen eender wat naar keuze zijn. Het logo van de club, een eigen gemaakte tekening of wat uiteraard ook vaak voorkomt: de vele sponsoren.
Interesse in meer dan alleen maar sportshirts? Om uw sportoutfit compleet te maken hebben wij nog veel meer sportkleding voor heren en dames. Wilt u grote aantallen bestellen? Vraag dan gemakkelijk hier een offerte aan!

[/su_spoiler]

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond