Bedrukken

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken tot een eigen creatie is een fijne manier om met uw team van vrienden, collega’s of zelfs werknemers aan de start van een sportevenement te staan. Een visuele marker om aan te geven dat jullie bij elkaar horen is ideaal voor een professionele indruk, blijvende promotie en de creatie van een echte teamsfeer.

Bij ons vindt u een ruim assortiment aan functionele sportkleding van een hoge kwaliteit ongeacht welke sport u beoefent. Teamkleding bedrukken voor bedrijven, basisscholen of andere verenigingen aan een lage prijs met razendsnelle levering. Dat is onze garantie ongeacht of u een particulier, ondernemer of sportclub bent!

[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Polyester sportshirts, hardloopshirts bedrukken, sportshirts bedrukken en meer

Als specialist sportkleding bedrukken spreekt het voor zich dat u voor elke sport wel wat wils terug kunt vinden in het assortiment. Denkt u bijvoorbeeld maar aan voetbalkleding bedrukken voor een toernooi, wielershirts bedrukken voor een wedstrijd of trainingen en ga zo maar even door. De mogelijkheden qua bedrukking zijn legio. Zo kiest u de afbeeldingen en/of tekstfragmenten die gedrukt moeten worden en voeren wij met de glimlach uw wensen uit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het clublogo op de sportkleding of eventueel sponsoren de nodige aandacht geven.

Van top tot teen in het nieuw

Wij bieden niet alleen polyester sportshirts van een hoge kwaliteit aan, maar complete outfits voor eender welke sport. Of het nu sportpolo’s bedrukken of sportbroekjes bedrukken is. Uw team van top tot teen in het nieuw steken met een aangepaste unieke boodschap kan. Naast de sportshirts en sportbroeken bieden we immers ook sportschoenen, sportsokken en zelfs jassen aan van topmerken aan een lage prijs. Deze veelzijdigheid maakt sportkleding bedrukken ook geknipt voor speciale evenementen en gebeurtenissen.

Zo zijn er voor sponsorlopen speciaal gemaakte sportshirts nodig, maar kunt u ook kampioenshirts voor uw evenement op de kop tikken. Bijvoorbeeld bij sportdagen basisscholen kunnen dergelijke shirts van pas komen om de winnaars op een correcte manier in het zonnetje te zetten. Voor fitnessgroepen of bootcamp groepen die net dat stapje verder willen gaan zijn er bijvoorbeeld ook sportshirts voor heren en dames. U wilt het, wij bedrukken het!

De sportkleding die u zoekt

Omdat bestellen via het internet altijd een kwestie van vertrouwen is starten wij pas met het bedrukken van uw bestelling bij 100% tevredenheid. U krijgt altijd eerst een proefdruk onder ogen zodat het uiteindelijke resultaat geen kwestie van bang afwachten is, maar van zekerheid. Bovendien leveren wij binnen de 4 dagen en dat dan ook nog eens aan een lage prijs.

Interesse? Vraag vrijblijvend om een offerte bedrukte sportkleding of contacteer ons met al uw vragen. Wij helpen u graag verder.[/su_spoiler]

Show Filters