Jassen bedrukken

Jassen bedrukken

Jassen bedrukken of jassen borduren is dankzij RS-Sportswear nooit gemakkelijker geweest. Met een brede keuze aan modellen, kleuren en mogelijke ontwerpen zijn uw bedrukte jassen altijd naar wens. Op zoek naar waterafstotende jassen of winddichte jassen die moeiteloos het slechte weer trotseren? Of toch liever sportjassen om tussen de activiteiten door even op te warmen? Gepersonaliseerde jassen met het logo van uw bedrijf, reclame voor uw evenement of de contactgegevens van uw vereniging geven een professionele uitstraling. Veel reclame en gebruiksgemak voor een lage prijs.
[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Jassen borduren: van softshell jassen tot zomerjassen

In ons assortiment vindt u zomerjassen en winterjassen van kwaliteitsvolle merken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Er zijn lekker goedkope jassen die geknipt zijn om dienst te doen als promotiejassen, maar ook exemplaren van een zeer hoge kwaliteit. Ideaal voor sportteams of als bedrijf wanneer het toch echt wel de bedoeling is dat de jassen het enige tijd uithouden. Onze bedrukte jassen zijn verkrijgbaar in een breed gamma aan maten en kleurtinten: voor elk wat wils

Jassen bedrukken: gepersonaliseerde jassen

Een jas met een logo, informatie over de sponsors of nog andere reclame op is altijd een goed idee. Nog leuker zijn echter de compleet gepersonaliseerde jassen. Geknipt voor sportteams om bijvoorbeeld de bijnaam of het nummer op de regenjassen of sportjassen te drukken. Ook als ondernemer een interessante piste als relatiegeschenk of als extra voor het eigen personeel. Wij drukken bij RS-Sportswear uw jassen af in de eigen huisstijl en kunnen tot op het stuk personaliseren.

De ontwerpstudio

Uw jas van de toekomst ontwerpt u in de ontwerpstudio. Jassen borduren of jassen bedrukken met uw ontwerp is naderhand een klein kunstje. Afhankelijk van uw wensen en uw ontwerp gaan we met de meest passende druktechnieken aan de slag om uw bedrijfsjassen, promotiejassen of gadgets op tijd klaar te krijgen. Jassen voor alle weersomstandigheden en dan nog exact in de kleuren, het model en het ontwerp waarin u het voor u ziet. Klinkt als een toekomstdroom, maar is in een paar korte dagen een realiteit.

Onze kwaliteitsgarantie

Het spreekt voor zich dat u niet graag wacht op uw bestelling. Het is echter even logisch dat ook de kwaliteit van de bestelling preferabel hoog ligt. Om te verzekeren dat u tevreden bent met het eindresultaat bieden we steeds een digitale drukproef aan en begint pas na goedkeuring door de klant het drukproces. Een spoedorder geplaatst? Alle drukwerk mag u binnen de vier werkdagen reeds voor de deur verwachten. Hebt u nog vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Wij staan u graag te woord![/su_spoiler]

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond