Vesten bedrukken

Vesten bedrukken

Vesten bedrukken of zelfs vesten borduren? Dat kan bij RS-Sportswear op een professionele manier met snelle levertijd en aan een lage prijs. Een eigen vest bedrukken kan een leuk idee zijn voor een school, vriendengroep, bedrijf of vereniging.

Het is de geknipte manier om samenhorigheid te tonen door middel van een kledingstuk met een boodschap. Zo kunt u kiezen voor het drukken van een logo, eventuele sponsors, een tekstboodschap of een combinatie van alle voorgaande. In onze vestencollectie vindt u voor elke doelgroep wel een geschikt model.
[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

De mogelijkheden

Een leuk idee in een vriendengroep of een vereniging is om een vest met naam te laten bedrukken. Een toffe manier om samenhorigheid te tonen en tegelijkertijd het individu niet te vergeten. Personaliseren is bij ons een koud kunstje. Al vanaf 1 stuks bedrukken wij het ontwerp van uw keuze. De keuzevrijheid gaat echter nog veel verder dan dat. Zo kunt u een vest met of zonder capuchong kiezen, opteren voor vesten borduren en nog veel meer. In ons assortiment vindt u tal van modellen terug gaande van baseballvesten tot basic hoodies en echte sportjackets.

Onze werkwijze

Bij RS-Sportswear zijn wij expert in het bedrukken van allerhande soorten vesten. Goedkope vesten met een eigen boodschap, logo of sponsor op gedrukt zijn geen enkel probleem. Via zeefdruk of transferdruk komt uw hersenspinsel tot leven. Indien u dat wenst kunnen de vesten en truien ook geborduurd worden en zelfs onbedrukt geleverd worden. De klant is koning en dat is een engagement dat wij zeer serieus nemen.

Waar moet je op letten bij vesten bedrukken?

Het is altijd spannend als u voor de eerste keer iets nieuws doet. Het is dan ook normaal dat u met enkele vragen zit bij het kiezen van de bedrukking. De belangrijkste zaken om op te letten bij het ontwerpen van uw vest zijn het lettertype, het contrast en de kwaliteit. Kiest u voor een afbeelding let u er best op dat deze voldoende contrasteert met de kleur van de vest. Bovendien hoort de kwaliteit van de afbeelding ook goed te zijn. Qua lettertype is het aangewezen om voor een groot genoeg lettertype te gaan zodat het vlot leesbaar is voor derden.

Vesten ontwerpen

Veste bedrukken met tekst of afbeelding en uw eigen vesten ontwerpen. Het is een aantrekkelijke optie voor jong en oud en voor tal van doelgroepen. Dankzij ons uitgekiende productieproces hebt u bovendien in geen tijd het finale resultaat in handen.

Bij RS-Sportswear bieden we diverse modellen aan die geschikt zijn voor het dagdagelijkse leven en voor atleten. Of u nu op zoek bent naar vrijetijdskleding of een vestje om u warm te houden tijdens het sporten: wij hebben het in voorraad.

Kwalitatieve bedrukking, snelle levering

Bij RS-Sportswear streven we naar de hoogste kwaliteit en de snelste levering. Dat betekent dat u van tevoren altijd een drukproef ontvangt waarna aanpassingen nog mogelijk zijn. Uw keuze finaal gemaakt? Dan mag u binnen de 4 werkdagen uw bestelling voor de deur verwachten. Neem dan ook snel een kijkje in ons assortiment en kies uw favoriet eruit.[/su_spoiler]

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond