Wielershirt bedrukken

Wielershirts bedrukken

Fietskleding bedrukken met een persoonlijk logo of een leuke tekst? Het is de ideale manier om op een goedkope wijze als bedrijf of vereniging naamsbekendheid te verwerven. Een eigen design geeft een professionele look aan de sportieve exploten en is bovendien ook een leuk en origineel relatiegeschenk. Bij Rs-sportswear bieden we voor de beste prijs kwaliteitsvolle fietskleding aan voor alle seizoenen en alle disciplines. Of u nu op zoek bent naar aangepaste kleding voor op de mountainbike, een wegfiets of voor op de piste.

Fietskleding bedrukken: een greep uit de mogelijkheden

Uw club, vereniging, bedrijf of groep vrienden in het nieuw steken? Bij Rs-sportswear zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Zo kunt u gelijk een volledige fietskledingset bestellen, maar ook aparte fietsshirts, fietsbroekjes, fietsjacks en zelfs fietssokken. Het spreekt voor zich dat we verschillende modellen aanbieden naargelang uw smaak, budget en wensen. Fietsshirts met rits om vlot aan en uit te trekken tijdens de rit, short sleeves die de basis van uw outfit vormen en ook kleding aangepast aan de vrouwelijke vormen

[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Wielershirts ontwerpen voor een persoonlijke touch

Wielershirts bedrukken doet u helemaal zoals u dat zelf wilt. Bij Rs-sportswear krijgt iedereen dan ook de mogelijkheid om rond te rijden in zijn of haar eigen fietskleding. Zo is het een optie om tot op het stuk te personaliseren. Naast een logo, een hip design en een leuke tekst kunt u er bijvoorbeeld voor opteren om ook een naam of bijnaam op het kledingstuk te laten drukken. Perfect voor fietsshirts als relatiegeschenk en de persoonlijke touch die we allemaal zoeken.

Wielershirts sublimeren

Wielershirts bedrukken doen we bij Rs-sportswear op kwaliteitsvolle producten van topmerken zoals Craft. Een Craft custom shirt laten bedrukken kan via diverse druktechnieken waaronder het sublimeren Craft fietsshirts. Fietsshirts sublimeren af fabriek is een optie bij Rs-sportswear. Sublimeren is een nieuwe druktechniek waarbij een logo of tekst door een hittepers in de vezels wordt gedrukt. Maar wat zijn nu de voor en nadelen van sublimeren? De grote voordelen zijn het haarscherpe resultaat, een krasvast en goed wasbaar kledingstuk en de ultieme professionele uitstraling. De grootste nadelen bij het sublimeren zijn dat het enkel mogelijk is op bepaalde soorten textiel en vooral van toepassing is op lichte kleding.

Onze kwaliteitsgarantie

Interesse in het sublimeren Craft fietsshirts en fietsshirts sublimeren af fabriek? Dan bent u bij Rs-sportswear aan het juiste adres. Bovendien hoeft u nooit lang te wachten op de levering en is het eindresultaat gegarandeerd naar wens. Voor we tot de bedrukking over gaan krijgt u immers een digitale drukproef onder ogen. Pas na uw fiat en eventuele last-minute aanpassingen start het echte drukken. Bovendien streven wij ernaar om elke bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen. Bij wielershirts zonder personalisatie is dat binnen de twee werkdagen. Kies u voor sublimatie/bedrukking? Dan wordt de levertijd in overleg bepaald. Hebt u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Neem dat zeker contact op en wij helpen u graag verder.[/su_spoiler]

Show Filters

Enig resultaat

Enig resultaat