Winkelmand

Sportkleding bedrukken of borduren

Sportkleding bedrukken of borduren?

Bedrukken met uw logo. Uiteraard kunnen wij ons aanbod aan sportkleding ook voorzien van nummers en namen. Dit klinkt allemaal vanzelfsprekend, maar hoe weet u nu voor welke druktechniek u moet kiezen? En wat is beter, een bedrukking of borduring? Wij leggen het u graag in dit blog over het bedrukken en borduren van sportkleding.

Allereerst moet u zelf natuurlijk de keuze maken om de sportkleding van een naam, nummer of logo te voorzien. Waarom zou u hiervoor kiezen? Belangrijk is dat u herkenbaar bent. Door uw verenigingslogo of teamlogo op de sportkleding te plaatsen bent u herkenbaar voor andere verenigingen. Verder is het in het veld vaak belangrijk dat elke speler een eigen nummer heeft. U heeft dan zelf nog de mogelijkheid om ook de naam te laten plaatsen op de sportkleding. Dit is veelal niet verplicht, maar zien wij vooral terug bij teams die op een hoog niveau acteren.

En nu wordt het lastig! Laat uw bijvoorbeeld uw logo bedrukken of borduren? Het is in dit geval altijd belangrijk dat we dan kijken naar het aantal. Bij aantallen boven de 25 stuks is bedrukken vaak goedkoper. Echter is een borduring duurzamer en exclusiever. De dikte van de stof is verder ook nog van belang. Een dunne stof is niet te borduren. Dit zal namelijk gaan ‘trekken’ en dit wordt niet mooi. Uiteraard zullen wij u altijd een passend advies geven. Wij zien vaak een keuze voor beide technieken. Logo’s worden vaak geborduurd, dit terwijl de rugnummers en persoonsnamen bedrukt worden. Het borduren van rugnummers en persoonsnamen is te kostbaar, dit ziet u dan ook bijna nooit in de praktijd.

Bij Rs-sportswear.com heeft u de mogelijkheid om het gehele assortiment te voorzien van uw logo, nummers en persoonsnamen. Zorg dat uw vereniging of team een professionele uitstraling heeft en vraag snel een offerte op maat aan. Wij zullen u altijd voorzien van een scherpe offerte en het juiste advies!