Winkelmand

Craft

Craft custom kleding

 

Een nieuwkomer in ons assortiment is de kleding van het merk Craft. Het assortiment bestaat uit vele verschillende mogelijkheden: van een sporttas tot aan wielrensokken. De kleding en accessoires van Craft zijn gericht voor de sportieve types onder ons. De kleren van Craft zijn op alle sportmarkten thuis. Zo heeft het assortiment van Craft kleding voor het hardlopen, wielrennen, skiën en voor in de sportschool. De kleding biedt uw bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, en geeft u daarnaast een fijne comfortabel gevoel.

 

Over Craft:

Het succesvolle Craft principe is het resultaat van ruim 40 jaar onafgebroken research & development, in nauwe samenwerking met topsporters. Alles draait op het ontwikkelen, testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Uit de beste materialen heeft Craft zijn assortiment samengesteld. Craft custom made teamkleding biedt kwaliteit en functionaliteit zoals u van Craft gewend bent. Craft is een van origine Zweedse producent van functionele sportkleding en thermokleding. Al sinds de jaren ’70 zijn ze bezig met hun producten beter af te stemmen op sporters. Vandaag de dag is het een wereldwijd zeer bekend merk, wat vooral vooroploopt in functionele thermokleding. Craft kleding staat bekend om de hoge kwaliteit en functionaliteit.

 

 

Personalisatie:

Natuurlijk kunt u ook de Craft kleding laten personaliseren bij Rs-sportswear.com. Rs-sportswear.com  is uw specialist als het gaat om het online kleding borduren of bedrukken met uw eigen logo, unieke tekst of naam. Met onze persoonlijke service, via diverse kanalen, unieke aftersales en vaste contactpersonen, helpen wij u graag.  Kortom Rs-sportswear is uw specialist als het gaat om het online borduren of bedrukken van kleding met uw logo of tekst. Bekijk nu het nieuwe uitgebreide assortiment van Craft op www.rs-sportswear.com