Winkelmand

Tijd voor goede voornemens!

Goede voornemens!

2018 is begonnen! Iedereen heeft goede voornemens en een daarvan is meer gaan sporten. Dit is ook een goed voornemen want sporten is gezond en je doet het vaak samen. Veel sporten doe je samen, denk hierbij aan ; voetbal, tennis, hockey en nog veel meer teamsporten. Je kunt natuurlijk ook voor jezelf gaan sporten, lekker het bos in hardlopen of fietsen of lekker de sportschool in aan de gewichten trekken. Het maakt niet uit welke sport je beoefend als je maar lekker bezig bent om je lichaam fit te houden!

Het weer in januari is meestal nog erg wisselvallig, sneeuw, hagel, regen, wind of vrieskou. Dit mag je natuurlijk niet tegenhouden, SLECHT WEER BESTAAT NIET! Slechte kleding wel! Daarom is het belangrijk dat je goede sportkleding koopt en je goed laat adviseren. Hoe lekker is het nou om in de regen of vrieskou te hardlopen en daarna lekker bij de kachel te gaan zitten vol energie? Slecht weer mag geen excuus zijn!

Bij RS-sportswear bieden wij u een uitgebreid assortiment aan hardloopkleding, fietskleding en fitnesskleding! Hieronder een korte opsomming van de voordelen:

Hardloopkleding:

De hardloopkleding uit ons assortiment is functioneel en comfortabel. Het zweet wordt uitstekend afgevoerd, de bewegingsvrijheid wordt vergroot en je wordt beschermd tegen de weersomstandigheden. Een tight (hardloopbroek), jack (jas) en shirt behoren tot je basisuitrusting.

RS-sportswear adviseert om zoveel mogelijk met lagen te werken. Het shirt kun je in de zomer als enige laag gebruiken, terwijl je er in het najaar een jack overheen draagt ter bescherming tegen regen en wind. Zo ben je flexibel en kun je het merendeel van je garderobe het gehele jaar door gebruiken.

Fietskleding:

De beste en voordeligste fietskleding,  en -accessoires vind je bij Rs-sportswear. Uiteraard staan de kwaliteit en functionaliteit van onze fietskleding voorop. Maar met onze populaire merken, waaronder Craft, ben je ook altijd verzekerd van een professionele en gesoigneerde uitstraling op je racefiets of mountainbike. Wij kunnen u wielerkleding uiteraard ook personaliseren vraag naar onze mogelijkheden

Fitnesskleding:

Functionele fitnesskleding zorgt ervoor dat je comfortabel sport en het sporten langer volhoudt. Daarnaast draagt de juiste sportkleding bij aan het minimaliseren van spierpijn. Deze fitnesskleding heeft verschillende voordelen ten op zichtte van normale kleding en dat bevordert de prestaties in de sportschool.

Belangrijk is dat de kleding vocht snel afvoert, de lichaamstemperatuur op pijl blijft, elastische materialen bevat voor meer bewegingsvrijheid en duurzaam is. Door een uitstekende vochtafvoer blijft de kleding droog. Daarnaast is kleding die deze eigenschap bezit sneldrogend. De fitnesskleding reguleert je lichaamstemperatuur. De kleding ventileert je lichaam, zodat overtollige warmte wordt afgevoerd en je lichaam daardoor droog en fris blijft aanvoelen.

Elastische materialen zorgen ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam, maar je er ook nog eens goed in kan bewegen. De kleding moet duurzaam zijn. Als je regelmatig sport, was je je kleding ook regelmatig. Speciale fitnesskleding blijft goed, ook na vele malen wassen.