Winkelmand

Golf

Golfen

Golf, een van de snel groeiende sporten in Nederland. Deze sport wordt zowel door professionals beoefend als door recreanten. En zeg nou zelf, is het niet heerlijk om een bal weg te slaan!

Golf wordt gespeeld met een kleine bal, een golfbal. Vele denken dat er brute kracht bij komt kijken, maar het is meer techniek. Een golfleraar zorgt ervoor dat uw techniek vanaf het begin juist is. Zo beleefd u op de lange termijn meer plezier aan deze schitterende sport.

Golf wordt gespeeld op een golfbaan. De bal moet in een hole worden geslagen. Het doel is om dit in zo min mogelijk slagen te doen. Een golfbaan bestaat over het algemeen over 9 of 18 holes. Om de baan te betreden heb je in bijna alle gevallen een GVB nodig. Een GVB is een golfvaardigheidsbewijs. Een GVB toont aan dat u een basis kennis en een basis techniek beheerst. Dit is erg belangrijk.

Het belangrijkste wat u nodig heeft om te golfen zijn golfballen en golfclubs. Een speler mag maximaal 14 golfclubs gebruiken. U mag wel zelf deze samenstelling bepalen. Vele golfers hebben een variatie aan lengtes. Zo kunnen verschillende afstanden worden geslagen.

Naast een set golfclubs en golfballen is kleding ook belangrijk. Rs-sportswear heeft een groot aanbod aan golfkleding. Al onze kleding is uitvoerig getest en zorgt dat u de hoogst mogelijke prestaties kan behalen op de golfbaan. Daarnaast bedrukken of borduren wij de golfkleding natuurlijk graag voor u. Dit kan een logo zijn, maar ook uw naam of wellicht uw sponsors!