Winkelmand

Nog meer nieuwe merken bij Rs-sportswear!

Nog meer nieuwe merken bij Rs-sportswear!

Ik hoor het u denken, nog meer nieuwe merken bij Rs-sportswear.com? Inderdaad! Om u een groot aanbod aan hoogwaardige sportkleding te kunnen bieden zijn wij flink aan het uitbreiden. Uniek is dat wij ook het gehele assortiment sportkleding bedrukken met uw logo of tekst. Zo kunt u uw gehele vereniging of team voorzien van de mooiste gepersonaliseerde sportkleding. Welke nieuwe merken gaat u binnenkort bij ons vinden?

Inov-8

Houdt u van de extreme sporten? Dan is Inov-8 echt iets voor u! De Inov-8 sportkleding van Rs-sportswear is bestand tegen de meest extreme omstandigheden. U kunt de kleding op alle terreinen inzetten, hoe extreem en onvoorspelbaar ook. U zult begrijpen dat de Inov-8 kleding sportkleding is van de hoogst denkbare kwaliteit. Deze kleding is veelvuldig getest en een zeer bekend merk voor extreme sporters.

Compressport

Compressport is een Zwitsers topsportmerk waarbij passie voor sport centraal staat. Dit ziet u terug in het gehele assortiment Compressport bij Rs-sportswear. Compressport zorgt voor verhoogde prestaties en een beter herstel. Daarom is Compressport een geliefd merk bij vele wielrenners en tegenwoordig ook voetballers. Compressport heeft vele medici in dienst die zorgen dat het hele assortiment Compressport getest is onder de zwaarste omstandigheden. Rs-sportswear kan hierdoor u een uitstekende kwaliteit bieden die u niet vaak zult tegenkomen.

Ultimate Direction

Ultimate Direction is marktleider in (trail) vesten. Trailrunners zullen dus zeker bekend zijn met Ultimate Direction. Ultimate Direction is groot geworden met tassen en flessen. Dit is later uitgebreid met kleding. Rs-sportswear is verheugd Ultimate Direction te kunnen aanbieden. Het assortiment van Ultimate Direction is met behulp van de beste trailrunners samengesteld.

Mico

Speciaal voor de skiërs en harlopers onder ons hebben wij het assortiment verder uitgebreid met Mico. Dit italiaanse merk is in 1970 opgericht en ontwikkeld sokken, fleece en onderkleding. Mico is erg populair onder de snowboarders en skiërs. Rs-sportswear staat net als Mico bekend om de mooiere design sportkleding en de betere kwaliteit. Dit net als Mico, een perfecte match dus!

Ompu

Ompu is een fitness merk dat ook erg bekend is de obstakel runs. Ompu van Rs-sportswear.com is bij vele mud- en obstakel runners een niet weg te denken sportmerk. Ompu heeft tevens ook compressiekleding! De compressiekleding van Ompu verhoogd prestaties en een beter herstel!

 

Alle nieuwe merken bij Rs-sportswear bedrukken wij graag met uw logo. Wij zijn uw specialist als het gaat om het bedrukken van hoogwaardige sportkleding. Vraag hiervoor direct een offerte aan bij Rs-sportswear en profiteer nu van hoge kortingen!

 

Week 14 te bestellen in onze webshop!