Winkelmand

Sporten in de winter (Teamsport)

Sporten in de winter

Het jaargang 2017 is ten einde en de winterstop is begonnen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je alleen maar op de bank gaat hangen. De kans is zeer groot dat jij indoor gaat sporten, hardlopen of fietsen. Waar ga jij sporten in de winter?

Natuurlijk is het goed om na een intensieve eerste seizoenshelft je rust te pakken. Even geen trainingen en wedstrijden. Dit is zowel fysiek als mentaal goed voor je, even uit de 6e versnelling en ontspannen.  In deze periode kun je natuurlijk wel even gaan fitnessen, zwemmen, fietsen of hardlopen. Als je 4 weken geen sport beoefend kan je wel tot 20% fysieke conditie verliezen.  Dit is natuurlijk het laatste wat je wil.

Daarom biedt Craft je een uitgebreid assortiment aan waarbij jij kan gaan sporten in de winterstop. Craft biedt een groot aantal artikelen voor hardlopen, fitnessen en fietsen waarmee je overal gewoon lekker kan sporten in de winterstop!  Hieronder een korte uitleg van ons aanbod.

 

Hardloopkleding

De hardloopkleding uit ons assortiment is functioneel en comfortabel. Het zweet wordt uitstekend afgevoerd, de bewegingsvrijheid wordt vergroot en je wordt beschermd tegen de weersomstandigheden. Een tight (hardloopbroek), jack (jas) en shirt behoren tot je basisuitrusting.

RS-sportswear adviseert om zoveel mogelijk met lagen te werken. Het shirt kun je in de zomer als enige laag gebruiken, terwijl je er in het najaar een jack overheen draagt ter bescherming tegen regen en wind. Zo ben je flexibel en kun je het merendeel van je garderobe het gehele jaar door gebruiken.

Fietskleding

De beste en voordeligste fietskleding, fietsschoenen en -accessoires vind je bij Rs-sportswear. Uiteraard staan de kwaliteit en functionaliteit van onze fietskleding voorop. Maar met onze populaire merken, waaronder Craft, ben je ook altijd verzekerd van een professionele en gesoigneerde uitstraling op je racefiets of mountainbike. Wij kunnen u wielerkleding uiteraard ook personaliseren vraag naar onze mogelijkheden

Fitnesskleding

Functionele fitnesskleding zorgt ervoor dat je comfortabel sport en het sporten langer volhoudt. Daarnaast draagt de juiste sportkleding bij aan het minimaliseren van spierpijn. Deze fitnesskleding heeft verschillende voordelen ten op zichtte van normale kleding en dat bevordert de prestaties in de sportschool.

Belangrijk is dat de kleding vocht snel afvoert, de lichaamstemperatuur op pijl blijft, elastische materialen bevat voor meer bewegingsvrijheid en duurzaam is. Door een uitstekende vochtafvoer blijft de kleding droog. Daarnaast is kleding die deze eigenschap bezit sneldrogend. De fitnesskleding reguleert je lichaamstemperatuur. De kleding ventileert je lichaam, zodat overtollige warmte wordt afgevoerd en je lichaam daardoor droog en fris blijft aanvoelen.

Elastische materialen zorgen ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam, maar je er ook nog eens goed in kan bewegen. De kleding moet duurzaam zijn. Als je regelmatig sport, was je je kleding ook regelmatig. Speciale fitnesskleding blijft goed, ook na vele malen wassen.