Winkelmand

Teamwear

Nieuw bij Rs-sportswear.com: Teamwear

Bent u op zoek naar kleding voor uw gehele team of vereniging? Ook hiervoor bent u bij Rs-sportswear.com aan het juiste adres. Wij verzorgen namelijk uw gehele team of club van sportkleding. Uiteraard voorzien wij deze van uw logo. Ook namen en nummering van de sportkleding is mogelijk. Ook accessoires kunnen wij hierin meenemen. Denk hierbij aan tassen, sokken, mutsen en caps. Alles is mogelijk bij rs-sportswear.com.
Voor u is het eerst belangrijk dat u artikelen kiest die bij uw vereniging passen. U kan u eigen combinatie samenstellen. Wij helpen u hier uiteraard graag bij. Uniek is dat wij teamkleding van zeer hoge kwaliteit aanbieden. Ook een eredivisieclub als PEC Zwolle draagt bijvoorbeeld Craft Teamwear. Ondanks de zeer hoge kwaliteit is het niet terug te zien in de prijs. Het gehele aanbod Craft Teamwear is gunstig geprijsd en zorgt ervoor dat uw team in de hoogste denkbare kwaliteit haar favoriete sport kan beoefenen.

Wij kunnen het gehele aanbod Craft Teamwear voorzien van uw logo. Wij zullen, afhankelijk van uw logo, de juiste bedrukkingsmethode kiezen. Mocht het gunstiger zijn om de teamkleding te borduren dan zullen wij dit aangeven. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij een logo met veel kleuren.
Ook kunnen wij het gehele assortiment van Craft Teamkleding voorzien van persoonsnamen en nummers. Onder Craft Teamwear vindt u ook een groot aanbod aan prestatiekleding.

Heeft u vragen of wenst u een prijs/offert op maat te ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@rs-sportswear.com of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag verder.