Winkelmand

Teamwear bij RS-sportswear

Teamwear

Ook alweer bezig met de sportkleding voor het volgend seizoen? In dit blog geven wij u graag meer tips over het uitzoeken van teamwear. Wist u dat u bij Rs-sportswear kleding kunt bestellen voor uw gehele team? Ook zijn pas sessies mogelijk, net zo als proefmodellen. Het het is voor veel mensen lastig om dit voor hun vereniging of team te voor elkaar te krijgen. Lees snel verder voor de beste tips!

Allereerst is het belangrijk om in kaart te brengen wat uw wensen en eisen zijn. Waar moet de kleding aan voldoen? Wilt u de sportkleding ook laten bedrukken? Of toch liever borduren? Welke kleuren moet er in de kleding terug komen en van welk materiaal moet de kleding gemaakt zijn. Verder is het natuurlijk belangrijk om te kijken welk budget u tot beschikking heeft. U kunt natuurlijk kiezen voor een budget shirt voor een lage prijs, of een duurder exclusief shirt. Belangrijk is in ieder geval dat u dit in kaart brengt. Dit is zowel voor u belangrijk, als voor de leverancier van de kleding.

Pasvorm

Shirts zijn vaak in verschillende pasvormen. Zo is een slim fit shirt nu erg populair. Let u vooral goed op de posturen in uw team. Het natuurlijk vervelend als uw gehele team in een te strak, of te wijd, shirt moet sporten. U kan bij veel verschillende posturen ook kiezen voor een shirt die zowel in een traditionele fit, als slimm fit te verkrijgen is.

Materiaal

Mariaal is voor sporters zeer belangrijk. Zo is een 100% katoen shirt bij vele sporten niet gewenst. Dit materiaal geeft geen comfortabel gevoel tijdens het sporten voor vele. Vaak wordt gekozen voor een polyester shirt. Kijk vooral naar een shirt dat het zweet goed afvoert en ademt. Zo blijft u lichaam op de juiste temperatuur. Het materiaal moet dus ademen.

Kwaliteit

Omdat sportkleding vaak aan ruwe omstandigheden wordt blootgesteld is een goede kwaliteit noodzakelijk. Een shirt, broek of sokken die naar enkele keren als scheuren zullen alleen maar leiden tot hogere kosten en natuurlijk veel ergenissen bij u en uw teamgenoten. De sportleding mag ook niet gaan vervormen naar vele wasbeurten. De kleur mag ook niet vervagen naar vele wasbeurten. Laat u hierover goed informeren. Een specialist kan u hier vaak een goed advies over geven.

Kleur

Voor vele is het belangrijk dat de kleur van de vereniging of club terug komt in de kleding. Laat u hier vooral over adviseren. Vaak is een standaard shirt in vele kleuren te verkrijgen en is een costum made shirt helemaal niet nodig. Hiermee kunt u flinke kosten besparen.

Bedrukken/borduren

Om de sportkleding te personaliseren kunt u de kleding laten bedrukken of borduren met uw logo of naam. Denk hierbij ook aan nummering of persoonsnamen. Hiermee bent u herkenbaar voor andere en creërt u eenheid binnen een vereniging.

Bij Rs-sportswear geven wij u graag een passend advies om u een juiste keuze te laten maken als het gaat om teamwear en teamkleding. Wij hebben diverse specialisten die graag voor u aan de slag gaan met het opstellen van een scherpe offerte. De specialisten van Rs-sportswear hebben allemaal veel kennis van verschillende sporten en de juiste kleding daarbij. Ook verzorgt Rs-sportswear bedrukking en borduringen! Wacht niet langer en neem direct contact op met Rs-sportswear.com