Winkelmand

Voetbal

Voetbal

Nederlands populairste sport is natuurlijk Voetbal. Voetbal is niet meer weg te denken voor de meeste heren (en gelukkig steeds meer dames) in het dadelijks leven. Bijna iedereen heeft wel iets met voetbal in Nederland. Of je nou zelf op voetbal zit, of dat het een zoon, dochter, familielid, vriend of vriendin is die de sport bedrijft, bijna iedereen heeft er dus wel iets mee!

Spelregels

Voetbal wordt gespeeld op een voetbalveld, ook wel speelveld genoemd.  Voetbal wordt gespeeld met een voetbal. Op het voetbalveld staan 2 doelen (goals). Het doel is om zo vaak mogelijk de bal in het doel te schieten. Bij verlies krijg je 0 punten, bij gelijkspel 1 punt en bij winst 3 punten. Je wint dus als je vaker scoort dat de tegenstander.

Op het veld staan 11 spelers, bestaande uit 10 veldspelers en 1 doelman van jouw team en hetzelfde aantal voor de tegenstander. Uiteraard heeft een scheidsrechter de leiding samen met zijn 2 assistenten (grensrechters). De grensrechters geven aan als een speler buitenspel staat en welk team een ingooi krijgt. Verder assisteren zij de scheidsrechter bij overtredingen die gemaakt worden. De scheidsrechter kan gele en rode kaart geven. Bij een rode kaart dient de speler het veld te verlaten. Dit geldt ook bij 2 gele kaarten.

Kleding

Een voetbaloutfit bestaat uit een shirt, broekje, voetbalsokken (of kniekousen), scheenbeschermers en voetbalschoenen. Optioneel is een slidingbroek, deze beschermt jouw bovenbenen. Bij een voetbalshirt kan er gekozen worden tussen lange en korte mouw. Omdat het in Nederland vaak kouder is kiezen vele voor lange mouwen. Wit u dat Rs-sportswear nu ook lange mouwen shirts in het assortiment heeft?

JAKO

Je hebt het vast wel gelezen, Rs-sportswear.com heeft vanaf 26 februari 2018 Jako in haar assortiment. Jako biedt sportkleding van hoge kwaliteit aan voor een scherpe prijs. Jako heeft een groot aanbod aan voetbalkleding. Leuk is dat Jako ook voetballen, voetbalsokken, aanvoerdersbanden, scheenbeschermers en keepershandschoenen aanbied. Zo bent je bij Rs-sportswear.com voor voetbalkleding en voetbalaccessoires aan het juiste adres. Wis je dat SC Heerenveen, Hannover 96 en Royal Antwerp FC ook in Jako voetbal kleding spelen? Dit is nu dus ook mogelijk voor jouw team! Vraag hiervoor snel een offerte op maat aan bij Rs-sportswear.

Rs-sportswear biedt naast Jako ook nog Craft teamwear aan. Craft Teamwear heeft een aanbod van zeer hoge kwaliteit voetbalkleding voor een gunstige prijs. PEC Zwolle voetbal ook in Craft sportkleding. Wilt u dit ook in uw voetbalkleuren? Vraag dan snel een offerte aan voor een scherpe prijs! Rs-sportswear is uw specialist op het gebied van sportkleding bedrukken of borduren.