Craft

Craft sportkleding: professioneel voor de dag komen

Craft is een Zweedse producent van sportkleding die bekend staat omwille van zijn ruime assortiment en hoge kwaliteit. Volledig gericht op de moderne sporter is Craft van alle markten thuis en wordt het brede gamma gekenmerkt door een functioneel ontwerp en technologische innovatie. Niet toevallig begon Craft ooit als fabrikant van Craft thermokleding. Bij Rs-sportswear was het dan ook een logische beslissing om Craft teamkleding voor diverse sporten aan te bieden. Craft sportkleding bedrukken of van dit topmerk wielerkleding sublimeren. Wij doen het voor u.

Van alle markten thuis

Craft heeft de laatste jaren zwaar ingezet op een ruim assortiment sportkleding voor diverse sporten. Fietskleding, hardloopkleding, Craft voetbalkleding tot zelfs Craft hockeykleding: het zijn stuk voor stuk opties. Daarbij pakken ze uit met drie segmenten om te differentiëren tussen atleten van verschillende niveau’s. Zo is er de Active lijn die zich richt op beginners, de Performance lijn voor serieuze sporters die vaak gaan trainen en ten slotte de Elite lijn voor de echte topsporters onder ons.
[su_spoiler title=”Lees meer…” icon=”arrow”]

Craft sportkleding: de materialen

De Craft teamkleding is net zo populair omwille van de professionele feel en fantastische materialen. Zo ontwikkelde Craft het drie-lagensysteem dat het lichaam in alle omstandigheden koel en droog houdt. Een comfortabele pasvorm in combinatie met een onverslaanbare ventilatie is het geheim van het succes. Of u nu gaat voor Craft voetbalkleding, Craft hockeykleding of Craft wielerkleding: uw lichaam kan onder de best mogelijke omstandigheden presteren. Een workout is nog nooit zo vlot verlopen.

Craft sportkleding bedrukken

Craft t-shirts bedrukken of Craft vesten bedrukken voor uw club, onderneming of vereniging? Dat is vanzelfsprekend geen enkel probleem. Voor het bedrukken van teamkleding van Craft kunnen wij een logo bedrukken of borduren, sponsornamen, rugnummers, initialen en nog veel meer verzorgen. Craft shirts, onderkleding, in the zone t-shirt voor heren en dames, jassen bedrukken of borduren en ga zo nog maar even door. Voor Rs-sportswear heeft het allemaal geen geheimen meer. Tegen de scherpste prijs en met advies op maat bedrukken wij uw wensen tot de realiteit.

Craft t-shirts bedrukken? Onze kwaliteitsgarantie!

Craft kleding bedrukken en aanpassen aan een eigen ontwerp is bij Rs-sportswear kinderspel. Bovendien loopt u geen enkel risico om van een kale reis terug te komen. Zo ontvangt u bij Rs-sportswear altijd een drukproef voor we finaal aan de slag gaan. U komt niet voor verrassingen te staan en kunt last minute nog enkele aanpassingen doorvoeren. Daarenboven garanderen wij dat de bestelde Craft sportkleding binnen de 4 dagen geleverd wordt. Wachten doet immers niemand graag. Hebt u nog vragen of wenst u een vrijblijvende offerte? Laat dan niet na om contact op te nemen. Wij helpen u met de glimlach verder.[/su_spoiler]

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 156 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 156 resultaten wordt getoond